A legjobb kondicionálók tömeghez

Ma már sokféle étrend-kiegészítő közül válogathatunk, melyek a sportboltokban is megtalálhatók. Az izomtömeg növelése az egyik első lépés alakunk javításában. Tehát nézzük meg, mik a lehetőségeink. Az úgynevezett tömegnövelők, amelyek lehetővé teszik a tömeg felépítését még a magas anyagcserével rendelkező emberek számára is.

Sok szénhidrátot és ezen kívül fehérjét is tartalmaznak. Ideális megoldás azoknak, akik sokat esznek, és még mindig nagyon alacsony a súlyuk. Egy másik, az edzők által ajánlott kiegészítő a kreatin, amelynek nincs komoly mellékhatása, és emellett lehetővé teszi a tömeg növelését és az erő növelését.

Választhat fehérje-kiegészítőt is, amelyet főleg edzés után használnak. Minden a testünktől függ. Érdemes azonban nem spórolni, hanem jó minőségű terméket választani. Emellett érdemes különféle ízesítésű kondicionálókat választani, hogy ne unjuk meg a használatát. Állítólag ez is öröm számunkra, és nem csak kellemetlen kötelesség a jó alak felé vezető úton.

A legjobb kreatin

A kreatin kissé elterjedt és meglehetősen gyakori a hivatásos és amatőr sportolók körében, mivel a kreatin jelentősen felgyorsítja az anabolikus folyamatokat. És melyek a legjobb kreatin készítmények?

Az egyik minden bizonnyal a SportDefinition TheMono, amely a nagy adag kreatin mellett B3-, B6-, B12-vitaminban is gazdag, amelyek befolyásolják a mikrotápanyagok megfelelő felszívódását a szervezetben. A púderforma teljes kényelmet biztosít a használat során. Nem szabad megfeledkezni egy másik nagyszerű készítményről sem, ez a BioTech 100% Creatine Monohydrate – azaz tiszta, 100% porított kreatin monohidrát.

Felgyorsítja az izomtömeg növekedését és növeli az általános fizikai erőt. A Universal Nutrition Creatine Powder egy olyan anyag, amely mentes a különféle adalékanyagoktól és egyéb szennyeződésektől. A B6-vitamint, a kreatint és a taurint, azaz a FA Nutrition Xtreme Creatine-t ötvöző, szinte tökéletes termék, kényelmesen szedhető, nagyon magas anabolikus erővel, a hatás nagyon gyorsan jelentkezik.

A diéta nagyon fontos

Diétába kezdünk, de nem tudjuk, hogy napi mennyi kalóriát engedhetünk meg magunknak, igen, nem tudunk egy helyben állni, nemhogy hízni, mert nagyon szeretnénk fogyni. Köztudott, hogy szükség van a szisztematikus mozgásra is, de a jól megválasztott étrend abszolút hozzáállás, ezért érdemes tudni, hogy mennyi kalóriát engedhetünk meg magunknak naponta. Minden elölről kezdődik.

Mi a kalóriaigény? Ez egyszerűen az emberi test energiaszükséglete táplálék formájában. Mindenki számára más és más a bevitt kalóriamennyiség. Minden a nemtől függ – a férfiaknak általában nagyobb az igényük, életkoruk, súlyuk, munkájuk és aktivitásuk napközben – több kalóriára van szüksége annak, aki fizikai tevékenységet végez, vagy aki hetente többször mozog.

Az edzésnap egy kényeztetés, akkor megengedheti magának, hogy egy kicsit több kalóriatartalmú ételt biztosítson szervezetének. Az interneten számos képlet található, amelyek az alapvető paraméterek alapján lehetővé teszik a szükséges kalóriamennyiség kiszámítását.

Previous post Az egészséges élet a tányérodon kezdődik
Next post Hogyan hat pozitívan a sport egészségünkre?