Edzés és fogyás vízben

A testmozgás, a diéta jó módja az egészséges életmódnak, valamint a fogyásnak, azonban ha gyorsan szeretnél fogyni, az úszás remek módja a kalóriaégetésnek. A kalóriát égető medence egy olyan hely, ahol sokkal több kalóriát égetsz el egy óra alatt, mint ha otthon futsz vagy edz. Ezért járnak olyan sokan, időjárástól függetlenül az uszodába.

Remek alkalmazása van alakunkra és egészségünkre is, ha persze a medence elhagyása után nem egy nagy pizzára megy, hanem egy salátára, akkor büszke lehet magára. Ez egy nagyszerű módja a fogyásnak, mert egyáltalán nem kell erőlködnie, nagyon jól érezheti magát a barátaival, akár focizni vagy a vízben bolondozni is kalóriát éget.

Teljesen mindegy, hogy mellúszással vagy nyíllal kúszom, az a fontos, hogy jól érezd magad a szórakozás és az edzés közben is. A legjobb, ha hetente egyszer-kétszer 20-30 perces kis sorozatokkal kezdi. És idővel növelje az időt és a gyakoriságot, látni fogja, hogy két hónap után nem fog tudni úszás nélkül élni.

Váll gyakorlatok

A vállak olyan izmok, amelyek megfelelő edzést igényelnek, mert olyan gyakran figyelmen kívül hagyják és aluledzettek, mint túledzettek és túledzettek. A válltréning csak az a kényelmes, hogy otthon is elvégezhető hagyományos súlyzók segítségével.

A vállak számos gyakorlatban részt vesznek, oldalizmokként vagy stabilizátorként működnek. Az egyik leggyakrabban használt megoldás a váll- vagy mellkasi edzés kombinálása. A váll edzést gyakran bicepsz vagy tricepsz edzéssel is kombinálják.

A három legjobb vállgyakorlat az álló súlyzós katonai nyomás, a fej feletti súlyzónyomás és a fej feletti súlyzónyomás csuklóforgatással. Sokan a katonai kiképzésre alapozzák a vállgyakorlatokat, mert ez egy nagyon népszerű gyakorlat. A vállizmokat azonban nem szabad túlterhelni, mert nem nehéz komoly sérüléseket és sérüléseket szerezni, amelyek kizárhatják az edzésből.

kardió gyakorlatok

Egészséges testben egészséges lélek lakozik – mondja a híres latin kifejezés. A mozgás és a sport egészség, feltéve, ha van mértékletesség. A hivatásos sportolók, különösen pályafutásuk befejezése után, nem mindig mutatják magukat az egészség mintájának. Az amatőr sportban az egyensúly és a mértékletesség a legfontosabb. Az egyik legjobb általános fejlesztő edzés, amely befolyásolja a fizikai erőnlétet és a közérzetet, a kardió edzés. Ez egy olyan gyakorlatsor, amelyet kortól és állapottól függetlenül bárki elvégezhet.

A kardió gyakorlatok célja a keringési rendszer működésének serkentése, a szervezet oxigénnel való ellátása és a megfelelő működés befolyásolása. A kardió edzést gyakran állóképességi edzésnek nevezik. Az edzés célja a szív munkájának javítása és az oxigénben gazdag vér mennyiségének növelése a szervezetben. Ez viszont befolyásolja az anyagcserét, csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. A kardioedzés hatására megnövekedett vénakapacitás jelentősen csökkenti az olyan betegségek megjelenését, mint az érelmeszesedés, szívinfarktus, stroke vagy cukorbetegség.

Previous post A stressz hatása az egészségre
Next post Melyek a legjobb étrend-kiegészítők az egészséges bőrért?