Gyakorlat keskeny derékra

A legtöbb nő lapos hasról és nagy derékvonalról álmodik. Míg a gyomrunk megjelenése nagyban függ attól, hogy az illető mit eszik és általában hogyan táplálkozik, addig a derékbőség nagymértékben függ a testmozgástól. A keskeny derék gyakorlat egyik példája a hulahop egyszerű pörgetése.

Az üzletekben szabványos, sima vagy betétekkel ellátott kerekeket kaphat, amelyek felgyorsítják a gyönyörű derék hatását. Annak érdekében, hogy álmai keskeny derekát rövid időn belül megkaphassa, minden nap néhány percig pörgesse a hulahopot, és ezen felül növelje a kerék pörgetésének időtartamát minden nap.

Ennek a gyakorlatnak köszönhetően a has tónusossá válik, a csípő karcolódik, és kerekebbnek és tónusosabbnak tűnik. Egy ilyen kerék a csípőn vagy a lábon is elforgatható, elérve a zsírszövet-csökkentő hatást, és láthatóan feszesíti a bőrt. A hulahop pörgetése javítja a test vérellátását is, amitől jobban érzed magad, és a gyomrod is tökéletesnek tűnik a strandra szánt fürdőruhához.

Gyakorlatok a lábak számára

Az izmos és karcsú lábak gyakorlása általában nehéz, mert az edzést végző személy erejét és türelmét igényli. A guggolások példák a lábak izmainak erősítésére szolgáló gyakorlatokra. Elkészítésük meglehetősen egyszerű, mert elég, ha kissé távol állunk egymástól, és a lehető legalacsonyabbra ereszkedünk, miközben megtartjuk az egyenes háttartást.

Körülbelül tíz ismétlést kell végrehajtania, hogy körülbelül egy hónap múlva észrevegye a hatást. Egy másik példaértékű gyakorlat a lábizmokra a kocogás, ebben az esetben napi körülbelül fél órát kell futni. Természetesen az idő és a megtett távolság napról napra nőhet, mert az emberi lábak megszokják az erőfeszítést, így tartósabbak.

Ennél a gyakorlatnál fontos a rendszeresség, mivel a karcsú lábak formálása sokáig tart. A karcsú lábak utolsó gyakorlata a kerékpározás. Nem számít, hogy álló kerékpárról, klasszikusról vagy hegyi kerékpárról van szó, amelyet kint vezetnek.

Edzés és diéta

Ahhoz, hogy az ember jól érezze magát, rendszerint mozgásra és kiegyensúlyozott étrendre van szüksége. Ha viszont egészséges életmódot akar folytatni, ennek a két dolognak együtt kell működnie. A diétának köszönhetően szervezetünk alkalmazkodik az új táplálkozáshoz, gyorsabb lesz az anyagcseréje, így az ember nem érzi magát állandóan jóllakottnak, álmosnak.

Emellett a testmozgás nagyon fontos szerepet játszik az emberi életben, ami a testmozgás gyakorlása és az életmódnak és növekedésnek megfelelő testsúly tartása. A gyakorlatoknak köszönhetően az ember karcsúbb, jobb állapotban van és nem ideges.

Ezenkívül a kiegyensúlyozott étrend biztosítja az ember számára a szükséges vitaminokat, amelyek hozzájárulnak a jobb alváshoz, a nappali álmosság hiányához és megszüntetik a nehézség érzését. Érdemes észben tartani, hogy az elégetett kalóriák számának megközelítőleg meg kell egyeznie az elfogyasztott kalóriák számával, mert ha a szervezet nem jut táplálékhoz, és a testmozgás megterheli, az ember folyamatosan fáradt lesz.

Previous post Erőteljes testmozgás és megfelelő étrend – fogyjon le egyszer és mindenkorra
Next post Hogyan találjunk motivációt az edzéshez